Over

De grens tussen fictie en non-fictie is fictief.

en dit is waar de grens pas echt wordt uitgevaagd. White Blank Hysteria is als een soort verrassingsei: je weet nooit wat je er weer aan zal treffen. Ik schrijf veel over muziek, probeer iedere vrijdag een column te plaatsen en vrijwel iedere week komt er ook wel een verhaal voorbij. Voor nu werkt dat prima, dus ik ga er nog even lekker mee door.

De titel White Blank Hysteria is een mix van White Blank Page van Mumford and Sons en Hysteria van Muse. Dat beslaat dan gelijk zo’n beetje het hele muzikale spectrum waar ik van hou: van lieve banjomuziek voor op de zondagmiddag tot hysterische gitaarriffs voor tijdens het hardlopen. Verder zijn die twee nummers niet alleen qua klank lekker tegenstrijdig, de betekenis vormt ook een fijne clash. Precies zoals WBH ook een clash is van interesses, thema’s en media.

Andere leuke mensen kun je via de Blesties-pagina vinden. Als je ook graag wil linkruilen, neem dan even contact met me op!

On that note, ik mag WBH dan wel in m’n eentje runnen, ik sta altijd open voor projecten of samenwerkingsverbanden. Dus voel je vrij me te benaderen voor alles wat je hartje begeert. Of well, alles behalve dát.

Over Rosalie

Hoi, ik ben Rosalie, aangenaam. Al blogte ik een periode onder de naam ‘Katie’. Ik doe University College en studeer daar Social Science met focus op antropologie en journalistiek. Na m’n bachelor wil ik nog graag een master in journalistiek doen.

Mocht m’n stijl/gezicht je bekend voorkomen, ik ben meer dan een jaar zaterdagmeisje bij Dailynoted geweest en heb meegedaan aan verschillende kleinere projectjes, zoals FSNM (nu offline). Verder runde ik WBH hiervoor via blogger, en had ik dáárvoor weer een blog genaamd A Trip To Winterfell.

Copyright

Al het materiaal op deze blog is, tenzij anders vermeld, door mij geschreven.
Voor foto’s geldt dat als er geen bronvermelding vermeld is, ze door mij genomen en bewerkt zijn.

Advertenties

Join de discussie, reacties maken me blij!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s